Több mint 10 év tapasztalata

Cégünk, a Dolphinet Kft. 2001-ben alakult. A több mint 10 év alatt több száz projektet vittünk véghez a hazai KKV, nagyvállalati, multinacionális vállalati és az államigazgatási területeken egyaránt. Referenciáinkat, kérjük tekintse meg a Rólunk, referenciáink menüpont alatt.

A honlap.eu-n bemutatott új szolgáltatásunkat kifejezetten a kis- és közepes vállalkozások, magánszemélyek számára hoztuk létre, akiknek így megfizethető, átlátható árakon professzionális, tetszetős, modern, letisztult designnal rendelkező weboldaluk lehet, egy tapasztalt, stabil, komoly cégtől.

Galambos Tamás – ügyvezető igazgató – tradearabia.hu partneri ajánlása a honlap.eu részére.

“A honlap.eu csattanós válasz a mai magyar Internetes valóságra és a jelen gazdasági környezetre.

A magyar valóságot tovább nehezíti, hogy komolynak mondott hazai cégek komolytalan weboldalakkal képviseltetik magukat az Interneten és hiszik, hogy mindenfajta negatív következmények nélkül tudják ezt tenni. Sajnos az átlag Internetes felhasználó – de a magyar főleg – nagyon hamar alkotja meg a negatív véleményét, amit utána nehezen lehet csak megváltoztatni.

3-5 másodperc. Ennyi idő telik el amíg az agy az első látvány megtekintése után létrehozza a negatív vagy pozitív kategória szerinti információt. Azzal, hogy a honlap.eu előre megtekinthető sablonjai rendelkezésre állnak, kockázatok nélkül látható előre a honlap designja, struktúrája. Ha mindehhez hozzáadjuk a segítőkészséget és a több, mint 10 éves tapasztalatot valamint az átlátható és kedvező árakat, akkor láthatóvá válik milyen könnyen kiléphet a honlap.eu-val a középszerű Internetes megjelenések szürkeségéből.”