Rólunk, referenciáink

Borbándy László vagyok, több internetes vállalkozás tulajdonosa. A Dolphinet Kft-hez tartozó honlap.eu-n bemutatott új szolgáltatásunkat kifejezetten a kis- és közepes vállalkozások, magánszemélyek számára hoztuk létre, akiknek így megfizethető, átlátható árakon professzionális, tetszetős, modern, letisztult designnal rendelkező weboldaluk lehet, egy tapasztalt, stabil, komoly hátterű fejlesztő cégtől.

Az elmúlt 10 évben megtanultuk kollégáimmal, hogy milyen értékek mentén szükséges az online jelenlétet tervezni, kivitelezni és működtetni, hogy Önök számára értékben jóval többet tudjunk adni, mint amennyit kifizetnek szolgáltatásainkért.

Több mint 1000 nagyon elegáns, célratörő honlap designnal és transzparens díjakkal tesszük elérhetővé az online megjelenési lehetőségeket, olyan formában, ahogy ezt Magyarországon eddig senki nem merte és nem tudta felvállalni.

A szolgáltatás zsenialitása, hogy a rövid határidővel és az alacsony bekerülési költséggel, mindenfajta kockázat nélkül a legközelebb hozza Önöknek a legjobb Internetes jelenlétet.

A megfelelő végeredményt az alábbi garanciális elemek, és referenciáink is garantálják.

Garanciális elemek

Minőségi honlap előre látható nagyon magas minőségű designokkal: Nézze meg azokat a sablonokat, melyekből közösen kiválasztjuk az Önnek megfelelőt. A végeredmény így szinte előre látható.

Kockázatok megszüntetése: A szinte előre látható honlap kinézeti végeredmény, a rendkívül sok funkcióval rendelkező, széles körben elterjedt tartalomkezelő honlap rendszer, a több, mint 10 éves cégünk, a következő bekezdésben megtalálható nagynevű referenciáink és a folyamatos tulajdonosi elérhetőség jelenlétem kötelez.

Minden részletében átlátható és maximált árak: Előre jól látható, hogy mik lesznek az ár–szolgáltatás- végtermék arányok és így előre van borítékolva a projekt sikeressége.   Legyen Ön is sikeres a pályáján! Kérje ajánlatunkat most!

Kollégáink:

Tarcsa Róbert – marketing menedzser
Borók János – senior fejlesztő
Kastenmayer Ferenc – senior fejlesztő
Ladányi Ádám – senior fejlesztő
Szokol Gábor – senior fejlesztő
Vogel Péter – junior fejlesztő
Szabó László – rendszergazda, domain és tárhely szakértő
Barta Máté – rendszergazda
Csánicz Szabolcs – webdesigner, grafikus
Vajda Mária – pénzügy, számlázás
Borbándy László – ügyvezető, tulajdonos

Kiemelt referenciáink

“A következő jelentősebb kivitelezési projektekkel a hátunk mögött rutinosan állunk hozzá bármilyen webes feladathoz.” – Kastenmayer Ferenc (senior fejlesztő)

Pécsi Tudományegyetem

Pécsi Tudományegyetem

A Pécsi Tudományegyetem számára nem csupán egyetemi weboldalt, teljes portálrendszert készítettünk. A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület (MESE) a PTE honlapjának az év campus honlapja díjat adományozta.
Kolping Hotel

Kolping Hotel

A Kolping Hotel általunk készített weboldala jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a szálloda Magyarország egyik legjobb kihasználtságával üzemelő szálláshelye. A weboldal a Kiadvány Trend Pályázat közönségnyertese lett valamint a Magyar Tartalomipari Szövetségtől is megkapta a Felhasználóbarát honlap minősítést.
Katedra Nyelviskola

Katedra Nyelviskola

A nyelviskola honlapjának elkészítésének jogát nyílt megversenyeztetésen nyertük el. Az összetett nyelviskola-, és tanfolyamkereső a portál lelke, melyet kiegészít a nyelvtanulást segítő több külső internetes alkalmazás is.
Startlap Kupon

Startlap Kupon

A jól ismert, magas látogatottsággal rendelkező, több tucat kuponos ajánlatot listázó weboldal is cégünk fejlesztőinek munkája.
Deutsche Bank

Deutsche Bank

A Deutsche Bank portáljának elkészítésénél elvárás volt felénk, hogy kiemelkedő stabilitással, és biztonsággal rendelkezzen. A portált indulása előtt egy, a Deutsche Bank által megbízott német biztonságtechnikai cég auditálta.
Fornetti

Fornetti

A Fornetti online kommunikációjának kialakítására meghirdetett kreatív verseny megnyerésével nyertük el a jogot hogy a cég weboldalát, és nagysikerű, "Eszem az eszed" interaktív kvíz site-ját létrehozzuk.
Procter & Gamble

Procter & Gamble

A Procter & Gamble hat országra kiterjedő vállalati portálrendszerét cégünk, a Dolphinet Kft. fejlesztette.
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság

A fejlesztést előzetesen közösen kidolgozott funkcionális elvárások alapján végeztük. A portál arculatilag nem kívánt eltérni az államigazgatási intézmények között gyakran használt „klasszikus" portálfelépítéstől. A portál átadása óta több tájékoztató microsite is kialakításra került, melyek elérhetőek a központi NMHH portálról.
Magyar Távirati Iroda

Magyar Távirati Iroda

Az MTI megbízásából portál kreatív koncepciókat és terveket dolgoztunk ki az MTI hírportáljának és az MTI vállalati portáljának jövőbeli megújítására. A Dolphinet feladata az MTI belső rendszerében képződő hírek, hírtípusok, képek, archív információk usabilitás szempontjából történő hatékonyabb újratervezése volt.
Match

Match

A weboldalon a hazai szupermarket hálózatoknál eddig nem használt online kupon katalógus alkalmazással erősítettük a site promóciós eszközeit. Az akciós katalógusok folyamatosan frissülő flash animációval könnyen és látványosan hozzáférhetők a vásárlók számára.
Kaposvári Egyetem

Kaposvári Egyetem

A Pécsi Tudományegyetem weboldalának elkészítésekor lefejlesztett, és ott jól "vizsgázott" egyetemi portálrendszerünknek köszönhetően a Kaposvári Egyetem oldalának fejlesztésekor szinte nem is maradt más dolgunk, mint designt készíteni, és "összekattintgatni" a kívánt funkciókat.
Danubius Hotels

Danubius Hotels

A szállodalánc a hazai szállodaipar egyik legjelentősebb képviselőjeként adott portálkoncepció kivitelezéséhez keresett internetes megvalósító partnert. A fő szempont a projekt során az volt, hogy a vállalatirányítási rendszerük és szobafoglalási rendszerük bevezetéséig a legoptimálisabb portál megoldást tudják használni. A készen kapott arculati elemeket felhasználva készítettük el a weboldalt.
Story Online

Story Online

A naprakész, exkluzív híreket tartalmazó, magas látogatottsággal büszkélkedő női portál support tevékenységét látjuk el.
Origo alportálok

Origo alportálok

A Dolphinet kapta a felkérést, hogy készítse el az origo.hu egészségügyi alportáljait. A megbízás a fogorvos, a homeopátia és a cégegészség önálló portálokra, a sitebuild és portál motor implementálásokra vonatkozott.
TNT

TNT

A megrendelés teljesítésének érdekessége, hogy a Dolphinetnek 5 napja volt a grafikai, fejlesztési és tartalomfeltöltési kivitelezésre. A magyar megvalósításánál MySQL, míg az osztrák esetben MSSQL adatbázisra történt a fejlesztés portálrendszerünk implementálásával.
Települési, önkormányzati portálok

Települési, önkormányzati portálok

Szigetszentmiklós, Pilis, és Oroszlány városoknak a Dolphinet Kft. által fejlesztett portáljai a turizmust, a közösségi összetartást és a helyi vállalkozókat támogatják.
Lapker Zrt.

Lapker Zrt.

A portál fő kommunikációs eleme a magyarországi lapokat tartalmazó kereshető adatbázis, mely a vállalatirányítási rendszerből (SAP) veszi át a napi frissítésű információkat. (árak, képek, más leírások). Cégünk készítette el az Inmedio brand ismertségét támogató interaktív microsite-ot is.
Koronatészta

Koronatészta

A weboldal feladata kettős. Vizuális weboldalként a képi kommunikációs elemek adják a megjelenés fő hangsúlyát, melyre a fejlécet használtuk fel. A fejléc feladata, hogy az első 2 másodpercben kialakítsa a látogatóban a pozitív hozzáállást a márka irányába. A sokféle termék megjelenítése és a termékekhez kapcsolódó már-már kötelező receptajánló miatt terjedelmes tartalmi információkat is megjelenít a weboldal.
Központi Statisztikai Hivatal

Központi Statisztikai Hivatal

A Dolphinet feladata a Központi Statisztikai Hivatal statisztikai rendszerének publikus adatokat megjelenítő és publikálásra nem szánt belső adminisztrációs felületének grafikai arculattervezése volt.
Nyaralókereső.hu

Nyaralókereső.hu

A megoldás egyszerű, letisztult arculati formában, jól strukturáltan, többféle megközelítés szerint kínálja fel a látogatónak a nyaralókat és ad azokról világos és pontos információt. Szándékosan nincs bonyolult és összetett kereső az oldalon, inkább a jól csoportosított szűkítő linkek irányítják a látogatót.